• Gemini Havo

    Met Internationalisering en Cambridge Engels

Gemini HAVO

Voor leerlingen met havo en vwo advies

Hier krijg je les op havo-niveau en wordt er geen VWO-leerstof behandeld. Wel wordt er aardig wat van je gevraagd. Op de havo vragen we een kritische en nieuwsgierige blik. Daag jezelf uit en leer met een open vizier naar de wereld om je heen te kijken. Met een havo-diploma op zak kun je succesvol doorstromen naar een VWO of HBO.

De meeste leerlingen halen hun diploma bij ons in één keer en kunnen zo snel hun ontdekkingsreis tijdens een vervolgstudie voortzetten. Misschien heb je wel interesse in een studieloopbaan op vwo of HBO-niveau? Ook dat is mogelijk na een opleiding op havo-niveau.

Op het Gemini College begint je ontdekkingstocht al meteen in het eerste leerjaar. Best spannend, maar tegelijkertijd voelt het gelukkig ook al snel vertrouwd. Bijna alle lessen volg je in een apart gedeelte van het gebouw in goed ingerichte leslokalen. Verder vind je bij ons een eigen studieruimte. En, niet te vergeten: je werkt een deel van de lessen op je eigen Chromebook. Op het Gemini College dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen.

Ontdek jouw internationale toekomst

De Gemini mavo, havo of vwo geeft je veel kansen om kennis te maken met de wereld. Zo ben je in de brugklas al bezig met de voorbereidingen voor het uitwisselingsprogramma dat in het tweede jaar plaats gaat vinden en ga je mee op stedentrip. Ook zorgen we dat jouw Engels tot een indrukwekkend niveau stijgt en krijg je de kans het wereldwijd erkende Cambridge certificaat Engels te halen. Handig voor jouw (internationale) toekomst!

De vwo+ klas

Heb je een vwo-advies gekregen en ben je op zoek naar meer uitdaging? Kom dan naar de vwo+ klas. De vwo+ klas staat met een aantal uitdagende modules in het teken van ontdekken en onderzoeken. Hierbij dient het leerboek als basis en ga je vanuit een centraal thema op onderzoek uit. Dit vergt dus een kritische en nieuwsgierige blik op de wereld. Klik hier voor meer informatie.

Ontdek de pluspunten van Gemini Havo

Gemini havo geeft je de ruimte om jouw talent(en) te ontdekken. Om nieuwsgierig te zijn, te durven en te doen, te schitteren én ook fouten te maken. Onze pluspunten op een rijtje:

  • Het allerbeste resultaat met lessen op hoog niveau.
  • Een internationaal erkend diploma met het Cambridge-certificaat.
  • Goede voorbereiding op het vervolgonderwijs door onze doorstroommogelijkheden.
  • Veel kansen om internationale ervaring op te doen.
  • Werken in een digitale leeromgeving.
  • Begeleiding door een mentor (onderbouw).

Je eigen Chromebook of Ipad

Als leerling van Het Gemini College werk je in een digitale leeromgeving op je eigen Chromebook of iPad. Hiermee heb je altijd en overal veilig toegang tot het huiswerk, lesrooster, lesmateriaal en opdrachten. Bovendien draagt de digitale leeromgeving bij aan afwisselend onderwijs, betere concentratie en heb je minder boeken nodig.