Gemini College

Ontdek onze opleidingen en jouw talent!

Van harte welkom op het Gemini College!

De eerste school in de regio met onderwijs op maat!

Voor ieder wat wils. Dat vinden wij belangrijk op het Gemini College. Daarom bieden wij verschillende niveaus aan. Zo kan je bij ons kiezen voor de volgende niveaus: vmbo basis/kader, mavo, mavo/havo, havo, havo/vwo en vwo. Diverse opleidingen en niveaus met veel doorstroommogelijkheden! Zo kom je vanzelf op het juiste niveau terecht na de tweejarige brugperiode.

Heel flex! Op het Gemini College werken wij met een flexrooster. Dit betekent dat je een rooster krijgt van drie vaste lesblokken van 80 minuten per dag met ervoor en erna flexuren. Je kan helemaal zelf kiezen wat je tijdens de flexuren volgt! En weet je niet wat je het beste kan kiezen? Dan staat jouw mentor klaar om je hierbij te helpen. Kies bijvoorbeeld voor een bijles van een vak dat je lastig vindt. Of ga voor een stilte-uur, dan heb jij vast binnen no-time je huiswerk af!

Een tweejarige brugperiode zorgt ervoor dat jij meer kans, tijd en ruimte krijgt om te ontdekken wat je talenten zijn. Daarbij is er ook meer tijd om te ontdekken wat je opleidingsniveau is. En dit brengt aardig wat voordelen met zich mee! Lees het hier. 

Handig én modern. Onze leerlingen werken in een digitale leeromgeving op hun eigen laptop. Handig, want zo heb je altijd en overal veilig toegang tot je huiswerk, lesrooster en opdrachten. Maar natuurlijk ook helemaal van nu, want het werken op de laptop draagt bij aan afwisselend onderwijs en een betere concentratie. Ook heel fijn: je hoeft niet de hele dag je zware boeken mee te sjouwen!

Ontdek jouw internationale toekomst op het Gemini College! Op al onze opleidingen krijg je de kans om kennis te maken met de internationale wereld om jou heen. Wat dacht je van leerzame uitwisselingsprogramma’s of een gezellige stedentrip? Jouw Engels zal tot een indrukwekkend niveau stijgen en voor je het weet reis je de wereld over met jouw Cambridge certificaat! Het Gemini College mag zich namelijk hét officiële examentrainingscentrum noemen voor de Cambridge English examens. Isn’t that great?!

Ontdek onze opleidingen

Meer weten over de opleidingen?

Vakcollege

Heb je op de basisschool het advies gekregen voor vmbo basis of kader? Dan kun je op het Gemini Vakcollege terecht. Je kunt kiezen uit de profielen Bouwen, Wonen en Interieur, Produceren, Installeren en Energie, Zorg & Welzijn en Dienstverlening en Producten.

Mavo

Heb je op de basisschool mavo (theoretische leerweg) of mavo/havo advies gekregen? Dan krijg je na de tweejarige brugperiode op mavo de kans te ontdekken hoeveel uitdaging jij aankunt. Wie weet stroom jij door naar havo of ga je na het behalen van jouw mavo-diploma naar het mbo!

Havo

Heb je op de basisschool het advies voor havo of havo-vwo gekregen? Dan krijg je na de tweejarige brugperiode op havo of vwo de kans om te ontdekken hoeveel uitdaging jij aankunt. Je kan ook na het behalen van je havo-diploma doorstromen naar het vwo of naar het hbo.

Vwo

Heb je op de basisschool vwo-advies gekregen? Dan krijg je na de tweejarige brugperiode op vwo de kans om je interesses en talenten te ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid, kunst en cultuur, mens en maatschappij of natuur en techniek.