Gemini college

Welkom op het Gemini College!

Voor ieder niveau een passende opleiding! Zo bieden wij het Vakcollege (vmbo), mavo (Theoretische Leerweg en Gemengde Leerweg), havo en vwo aan.

Van harte welkom op het Gemini college!

Ben jij voor klaar de brugklas?

Spannend, maar ó zo leuk! Jij gaat naar de middelbare school en dat brengt natuurlijk veel keuzes met zich mee. Op het Gemini College word je warm welkom geheten en staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Zo’n grote school, zo’n grote stap, wij begrijpen dat dat wel even anders is dan je oude vertrouwde basisschool. Daarom zorgen wij voor een warm welkom, zodat jij optimaal kan wennen, leren en ontdekken!

De belangrijkste vraag bij deze nieuwe stap is natuurlijk ‘Voor welke school kies je?’. Wij helpen je daarbij door meer over onze school te vertellen. Dan kun jij daarna rustig je keuze maken.

Op de pagina ‘maak kennis’ vind je meer informatie over onze Open Dag(en)!

Van harte welkom op het Gemini college!

Alle pluspunten op een rijtje!

Ontdek het zelf

Meer weten over de opleidingen?

Vakcollege

Heb je op de basisschool het advies gekregen voor vmbo basis- of kaderberoeps-gericht? Dan kun je op het Gemini Vakcollege terecht. Je kunt kiezen uit de profielen Bouwen, Wonen en Interieur, Produceren, Installeren en Energie, Zorg & Welzijn en Dienstverlening en Producten.

Mavo

Heb je op de basisschool mavo (Theoretische Leerweg) advies gekregen? Of zit je tussen mavo en havo in? Dan krijg je na de 2-jarige brugperiode op de Gemini mavo de kans te ontdekken hoeveel uitdaging jij aankunt. En kun je na het mavo-diploma naar de havo doorstromen.

Havo

Heb je op de basisschool mavo-havo, havo, havo-vwo of vwo advies gekregen? Dan krijg je na de 2-jarige brugperiode op de Gemini havo of vwo de kans te ontdekken hoeveel uitdaging jij aankunt. Je kan ook na het behalen van je havo-diploma doorstromen naar het vwo.

Havo en Vwo

Heb je op de basisschool havo of vwo-advies gekregen? Dan krijg je na de 2-jarige brugperiode op de gemini havo of vwo de kans om je interesses en talenten te ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid, kunst en cultuur, mens en maatschappij of natuur en techniek.

Ontdek onze school

Wist je dat?

Alle leerlingen van het Gemini College werken in een digitale leeromgeving op de eigen laptop. Hiermee hebben ze altijd en overal veilig toegang tot het huiswerk, lesrooster, lesmateriaal en opdrachten. Bovendien draagt de digitale leeromgeving bij aan afwisselend onderwijs, betere concentratie en er zijn minder boeken nodig. De laptops worden door middel van een huurkoopcontract via The Rent Company verkregen.

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Instagram!