Gemini College
Welkom op het Gemini College!
Home » Groep 8 » Maak kennis
Gemini college
Welkom op het Gemini College!
Home » Groep 8 » Maak kennis

Het Gemini College

Maak kennis

Open dagen

Op 25 januari 2023 van 15:00 tot 21:00 uur vindt onze Open Dag plaats! Kom jij samen met je ouders/verzorgers een kijkje nemen op onze school? Jullie zijn van harte welkom! Kom je voor een basis of kader opleiding? Wandel dan binnen bij onze locatie op de Prinses Margrietstraat 163 in Ridderkerk. En ben je benieuwd naar mavo, havo of vwo? Dan zien we je graag op de Sportlaan 16 in Ridderkerk!

De kennismakingslessen worden gegeven op donderdag 1 december en 12 januari van 12:30 tot 14:45 uur. Deze worden gegeven op de Sportlaan 16 in Ridderkerk. Wil jij meer informatie hierover? Of je aanmelden? Stuur een mailtje naar info@geminicollege.nl

Op 15 februari is er een extra informatiemiddag voor nieuwe leerlingen en ouders. Deze start om 14:30 uur.

Ga jij naar het vwo? En wil je meer informatie over de apolloklas? Klik dan hier!

Rondleidingen

Heb je onze Open Dag gemist? Dat is geen enkel probleem! Wij nemen speciaal de tijd om samen met jou en jouw ouders/verzorgers een rondje door de school te lopen. Tijdens deze rondleiding kun je bij ons terecht met al je vragen. Ook heel leuk: tijdens de rondleiding zie je écht hoe het eraan toegaat. Je ziet de docenten die lesgeven, de leerlingen die van lokaal wisselen, de bel die gaat en de kluisjes die open en dicht zwaaien!

Ben je na de rondleiding nou razend enthousiast geworden? En kan je niet wachten om je aan te melden? Dan helpen wij je graag bij het invullen van het aanmeldformulier. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant.