Gemini College
Welkom op het Gemini College!
Gemini college
Welkom op het Gemini College!

Het Gemini College

Maak kennis

Open dagen en informatiemiddagen

Op 2 november vond er een voorlichtingsavond plaats voor leerlingen en ouders van groep 8 leerlingen (b/k, mavo, havo en vwo).

Op 24 januari 2024 houden wij onze tweede Open Dag van 15:00 tot 20:00 uur. Komen jullie voor mavo, havo of vwo dan zien we jullie graag op de Sportlaan 16 in Ridderkerk. En komen jullie voor basis/kader dan zijn jullie welkom op de Prinses Margrietstraat 163 in Ridderkerk. 

Op 19 of 26 januari 2024 kunnen kinderen met een basis/kader advies een workshop Techniek of Zorg & Welzijn volgen op ons Vakcollege. Leerlingen zijn van harte welkom tussen 9:00 en 12:00 uur op de Prinses Margrietstraat 163 in Ridderkerk.

Op 14 februari is er een extra informatiemiddag voor nieuwe leerlingen en ouders. De informatiemiddag is verdeeld in twee tijdblokken: 14:30 tot 15:30 en 16:00 tot 17:00 en vindt plaats op de Sportlaan 16 in Ridderkerk. Aanmelden is niet nodig.

Apolloklas

Ben jij een leerling met een vwo-advies of minimaal havo/vwo-advies? Meld je dan aan voor de Apolloklas en maak kennis met de uitdagende lessen van het Gemini College. Klik hier voor meer informatie. Individueel aanmelden kan via info@geminicollege.nl.

Pre-brugklas

Nieuw bij het Gemini: de pre-brugklasdag op donderdag 26 oktober! Deze dag is een vervanging van de kennismakingslesjes, omdat wij van mening zijn dat een pre-brugklasdag nog beter aansluit op de behoeftes van de basisschoolleerling. Meer weten? Klik dan hier! Individueel aanmelden kan via info@geminicollege.nl.

Rondleidingen

Heb je onze Open Dag gemist? Dat is geen enkel probleem! Wij nemen speciaal de tijd om samen met jou en jouw ouders/verzorgers een rondje door de school te lopen. Tijdens deze rondleiding kun je bij ons terecht met al je vragen. Ook heel leuk: tijdens de rondleiding zie je écht hoe het eraan toegaat. Je ziet de docenten die lesgeven, de leerlingen die van lokaal wisselen, de bel die gaat en de kluisjes die open en dicht zwaaien! 

Ben je na de rondleiding nou razend enthousiast geworden? En kan je niet wachten om je aan te melden? Dan helpen wij je graag bij het invullen van het aanmeldformulier. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant.