Gemini college
Cambridge Engels
Gemini college
Cambridge Engels

Het Gemini College

Cambridge Engels op het Gemini College

Engels neemt een steeds grotere plaats in het academische leven in, net zoals op de arbeidsmarkt. Leerlingen kunnen tijdens hun studie of in hun toekomstige beroep te maken krijgen met situaties waarin Engels de voertaal is. Denk bijvoorbeeld aan: colleges in Nederland die in het Engels gegeven worden, buitenlandse stages en studies, of aan werk waarbij op een goed niveau Engels gesproken wordt. Op het Gemini College bieden wij aan alle niveaus de Cambridge opleiding aan.

Gemini officieel examentrainingscentrum Cambridge English

Ook dit jaar mag het Gemini College zich weer officieel examentrainingscentrum noemen voor de Cambridge English examens. Hiermee biedt Gemini leerlingen van het atheneum,  de havo, de mavo en het Vakcollege een extra uitdaging. We verwelkomen graag onze nieuwe Cambridge English kandidaten.

Engels op 3 niveaus

Leerlingen kunnen tijdens hun studie of in hun toekomstige beroep te maken krijgen met situaties waarin Engels de voertaal is. Denk bijvoorbeeld aan: colleges in Nederland die in het Engels gegeven worden, buitenlandse stages en studies, of aan werk waarbij op een goed niveau Engels gesproken wordt. Het Gemini biedt verschillende niveaus: First (FCE), Advanced (CAE) en Proficiency (CPE). Het CPE biedt zelfs een diploma op het hoogste examenniveau en geeft toegang tot veel buitenlandse universiteiten en hbo-opleidingen. Het Cambridge Certificaat is een leven lang geldig. Eén ding is zeker: je ontdekt dat je een heel andere kijk op de wereld krijgt.