Ontdek meer tijdens de persoonlijke rondleidingen op het Gemini College Ridderkerk

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Hanneke Pooters, hanneke.pooters@ozhw.nl

Heeft u onze Open Avond of inloopmiddag gemist, had u toch nog wat vragen of was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Speciaal voor u hebben we nog een aantal persoonlijke rondleidingen. Tijdens deze rondleidingen geven wij u alle informatie die u heeft gemist. U ziet de docenten en leerlingen aan het werk en onze begeleiders staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We vertellen u dan graag meer over de 2-jarige brugperiode, de VWO klas en het dagelijkse ontdek-uur. Na de rondleiding heeft u zo alle informatie om samen met uw kind de juiste keuze te kunnen maken. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst helpen bij het invullen van de aanmeldformulieren. U heeft dan alleen een geldig ID nodig en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant (voor meer informatie kunt u terecht bij uw basisschool)

De persoonlijke rondleidingen vinden plaats op:

Woensdag 7 maart van 14:30 – 16:00 uur

Maandag 12 maart van 15:00 – 16:30 uur

Woensdag 14 maart van 14:30 – 16:00 uur

LET OP: de uiterlijke datum om uw kind bij ons op school in te schrijven is 16 maart.