Het eerste jaar van het project ‘Alleen jij bepaald!’ zit er weer op. Dit project is opgezet voor leerlingen van de eerste twee leerjaren van de afdeling basis/kader. De samenwerking tussen het Gemini College en de begeleiders van ‘Alleen jij bepaald!’ heeft er voor gezorgd dat ruim 25 leerlingen uit verschillende klassen gratis konden sporten! Het project ‘Alleen jij bepaald!’ zorgt er niet alleen voor dat de leerlingen gratis kunnen sporten, maar geeft gedurende 2 jaar ook begeleiding aan de leerlingen. Zo waren de begeleiders zeer betrokken tijdens de coronaperiode. Dit was voor de leerlingen fijn.

Door het uitvallen van verschillende wedstrijden wegens het coronavirus, zijn de teams niet toegekomen aan het spelen van veel wedstrijden. Om het jaar toch positief af te sluiten, hebben de leerlingen de docenten van het Gemini College uitgedaagd voor een wedstrijd na een goed verzorgde lunch. Na het voetballen kregen de leerlingen allemaal een voetbal mee, zodat ze zich in de vakantie niet hoeven te vervelen. De leerlingen en docenten hebben het schooljaar op deze manier zeer leuk afgesloten.

In het nieuwe schooljaar zal het project ‘Alleen jij bepaald!’ zeker terug komen! Na een kick-off zal er volgend jaar weer een team opgezet worden, zodat een nieuwe groep leerlingen kan deelnemen aan dit fantastische project.