Ontdek het talent van uw kind op het Gemini College!

Natuurlijk wilt u als ouder het beste voor uw kind. Maar ja… wat is het beste? Op het Gemini College kan uw kind vele kanten op, waardoor er altijd wel een opleiding is waarin hij of zij het beste uit zichzelf kan halen. En wat dat beste dan is, dat ontdekken we samen. Bij ons krijgt uw kind alle tijd en ruimte om zijn eigen talenten te ontdekken en ontplooien. Én te ontdekken wat bij hem of haar past en welke vervolgopleiding daarbij aansluit.

Ontdek de pluspunten van het Gemini College

• Diverse opleidingen/niveaus mogelijk: Vakcollege (vmbo & mbo), (H)TL (vmbo Theoretische Leerweg en Gemengde Leerweg + eventueel doorstroom naar havo) en het Lyceum (havo/atheneum).
  • Lessen op de eigen afdeling. Hiermee creëren we een veilige omgeving waarbij ze snel iedereen leren kennen.
  • Online inzage in cijfers en andere belangrijke gegevens.
  • 4 x per jaar een voortgangsrapportage die kan worden besproken met de mentor en docenten tijdens de docentenspreekavond.
  • Veel aandacht voor het verkennen en ontwikkelen van talenten.
  • Slimmer ‘leren’: praktische leerstrategieën en tips die thuis en op school direct kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld het maken van huiswerk.
  • Hulp en begeleiding van onze leerlingen bij het maken van de juiste keuzes nu en in de toekomst.
  • Voor (H)TL en Lyceum-leerlingen: de mogelijkheid om het Cambridge-certificaat Engels te behalen.
  • Een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs.

Een eigen laptop

Alle leerlingen van Het Gemini College werken in een digitale leeromgeving op de eigen laptop. Hiermee hebben ze altijd en overal veilig toegang tot het huiswerk, lesrooster, lesmateriaal en opdrachten. Bovendien draagt de digitale leeromgeving bij aan afwisselend onderwijs, betere concentratie en er zijn minder boeken nodig. De laptops worden door middel van een huurkoopcontract via The Rent Company verkregen.

Is het Gemini College iets voor uw zoon of dochter?

Op het Gemini College dagen we kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Ze krijgen bij ons alle ruimte om tijdens de 2-jarige brugperiode de eigen mogelijkheden te verkennen en talenten te ontdekken.  Nieuwsgierig geworden? Ga dan mee op ontdekkingsreis tijdens onze Informatiemarkt, Open Avonden of één van de workshops of snuffelochtenden.

Snuffelochtenden OZHW partnerscholen

•   9 oktober De Piramide en De Reijer