• Gemini Nieuwbouw

Het Bouwjournaal

Welkom bij het Nieuwbouwjournaal. In het Nieuwbouwjournaal (gepresenteerd door leerlingen van het Gemini College) geven we je een kijkje achter de schermen van de nieuwbouw. Denk hierbij aan een interview met de directeur, de architect, de aannemer en nog veel meer. We wensen je veel kijkplezier

AFLEVERING 1 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de eerste aflevering van het nieuwbouwjournaal een interview met Gerard Langenberg, de directeur van het Gemini College Ridderkerk. Daarnaast krijg je een sneak-preview van het nieuwe gebouw d.m.v. conceptschetsen en krijg je meer informatie over de indeling, de aula’s en de opleveringsdatum. Veel kijkplezier!

AFLEVERING 2 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de tweede aflevering gaan onze presentatrices Jada en Joyce samen met Gerard Langenberg, de directeur van het Gemini College Ridderkerk naar de bouwplaats. Daar krijgen we al een beter idee van de voortgang maar krijgen we ook informatie over het groen rondom de school en het pannaveldje. Veel kijkplezier!

AFLEVERING 3 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de derde aflevering komen we meer te weten over de vloerverwarming 🙂 Heerlijk warm, comfortabel en duurzaam Daarnaast goed nieuws over de lokaalnummering die een stukje eenvoudiger gaat worden. Veel kijkplezier!

AFLEVERING 4 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de vierde aflevering moeten we even zonder onze twee presentatrices Jada en Joyce. Maar we komen meer te weten over welke leerlingen er in het nieuwe gebouw worden gehuisvest en krijgen een korte sneak-preview van het nieuwe gebouw. Veel kijkplezier!

AFLEVERING 5 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de vijfde aflevering nemen een aantal leerlingen van het Gemini ons weer mee naar de nieuwbouw. Veel kijkplezier!

AFLEVERING 6 – Welkom bij het Bouwjournaal van het Gemini College Ridderkerk. In de zesde aflevering beantwoorden we een aantal kijkersvragen zoals; Hoe zien de nieuwe gymzalen eruit? Welke docenten gaan mee naar het nieuwe gebouw? En hoe gaan de lokalen eruit zien? Veel kijkplezier!