• Medewerkers

Kom jij als nieuwe medewerker werken bij het Gemini College?

Bij het Gemini College zijn we altijd op zoek naar gedreven docenten die leerlingen op een succesvolle en enthousiaste manier verder willen helpen. Wil je bij ons werken en ben je geïnteresseerd in een baan bij het Gemini College? Ontdek dan hier wat wij van jou verwachten. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Klik dan voor de actuele vacatures op de button onderaan deze pagina. We kijken uit naar je sollicitatie.

Als medewerker is het belangrijk dat:

  • Jij je volledig kunt vinden in de visie van het Gemini College. Je helpt leerlingen met het ontdekken van hun talenten, je kan je inleven in de leerling en inspelen op diens vragen. Ze uitdagen en motiveren de wereld om hen heen te ontdekken, nieuwsgierig te zijn en open te staan voor andere. Daarnaast stel je wel grenzen waar nodig. In het Gemini krijgen de leerlingen en jij de mogelijkheid en de ruimte om het verschil kunnen maken.
  • Jij je ten aanzien van collega’s professioneel op kan stellen. Dit betekent een positieve, motiverende en constructieve houding. Daarnaast geef je feedback en doe je iets met feedback die je ontvangt.
  • Jij je kan differentiëren tussen leerlingen, ICT-vaardig bent of de bereidheid hebt je tot dit niveau te ontwikkelen. Jij zet ICT in om didactische aanpak effectiever te maken, je werkt graag met digitale leermiddelen en denkt en werkt vakoverstijgend.
  • Je denkt buiten de grenzen van je eigen vak. Dit doe je daar actief relevante kennis te delen, deelneemt aan internationale projecten en ambassadeur bent van het Gemini College bij informatieavonden, snuffeldagen en andere belangrijke momenten.
  • Je behalve intern met leerlingen en collega’s ook extern effectief en zelfstandig met ouders, bedrijven en vervolgopleidingen kan communiceren.
  • Je bewust kiest voor het (openbaar) onderwijs. Dit betekent onder meer dat je het Nederlandse onderwijssysteem kent en dat je kan verwoorden wat openbaar onderwijs voor jou inhoudt.

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in een baan bij het Gemini College? Onze vacatures worden geplaatst op de website van het ROOZZ. Dit is het Regionaal Overleg Openbare Scholen Zuid-Holland Zuid, een samenwerking van scholen in de regio. Bekijk het profiel van onze ideale docent en bekijk wat wij je te bieden hebben.