Gemini HAVO/VWO

Voor leerlingen met havo en vwo advies

Een diploma van het Gemini Lyceum is er echt eentje om trots op te zijn, want je krijgt hier les op hoog niveau en er wordt aardig wat van je gevraagd. Maar dan heb je straks een diploma op zak waar je in de toekomst echt wat aan hebt. Je kunt succesvol doorstromen naar een hogeschool of universiteit. De meeste leerlingen halen hun diploma bij ons in één keer en kunnen zo snel hun ontdekkingsreis tijdens een vervolgstudie voortzetten. Misschien heb je wel interesse in een internationale studieloopbaan of carrière? Ook dat is mogelijk na een opleiding aan het Gemini Lyceum. Na de 2-jarige brugperiode ben je in ieder geval voorbereid om het beste uit jouw opleiding te halen.

Ontdek de wereld!

Op het Gemini Lyceum laten we je de wereld ontdekken. Soms letterlijk, door jou je koffers te laten pakken voor een uitwisseling met een school in het buitenland. Maar soms ook door binnen de school allerlei leuke projecten met een internationaal tintje te organiseren. Ook zorgen we dat jouw Engels tot een indrukwekkend niveau stijgt en krijg je de kans het wereldwijd erkende Cambridge certificaat Engels te halen. Eén ding is zeker: je ontdekt dat je een heel andere kijk op de wereld krijgt.

De havo/vwo vleugel

Bijna alle lessen volg je in de aparte havo/vwo-vleugel, in goed ingerichte lokalen. Door die eigen plek leer je jouw docenten en medeleerlingen snel kennen. Verder vind je bij ons een auditorium (zo’n grote leszaal als op een hogeschool of universiteit) en een eigen studieruimte. En, niet te vergeten: je werkt een deel van de lessen op je eigen Chromebook of iPad. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken.

Ontdek de pluspunten van Gemini Havo/Vwo

Gemini havo/vwo geeft je de ruimte om jouw talent(en) te ontdekken. Om nieuwsgierig te zijn, te durven en te doen, te schitteren én ook fouten te maken. Bij ons ontdek je:

  • Het allerbeste resultaat met lessen op hoog niveau.
  • Een internationaal erkend diploma met het Cambridge-certificaat.
  • Goede voorbereiding op het vervolgonderwijs door onze samenwerking met hogeschool en universiteit.
  • Veel kansen om internationale ervaring op te doen.
  • Werk in een digitale leeromgeving.
  • Begeleiding door een mentor (onderbouw).

Je eigen Chromebook of Ipad

Alle leerlingen van Het Gemini College werken in een digitale leeromgeving op de eigen Chromebook of iPad. Hiermee hebben ze altijd en overal veilig toegang tot het huiswerk, lesrooster, lesmateriaal en opdrachten. Bovendien draagt de digitale leeromgeving bij aan afwisselend onderwijs, betere concentratie en er zijn minder boeken nodig.

Is het Gemini Lyceum iets voor jou?

Op het Gemini College dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken. Heb jij een nieuwsgierig trekje? Dan zit je bij ons dus helemaal op de juiste plek!

Open Huis

Nieuwsgierig geworden? Ga dan mee op ontdekkingsreis en vind jouw nieuwsgierige en creatieve talenten tijdens ons Open Huis.

  • Woensdag 23 januari 2019 van 16.00 tot 19.00

Met spannende rondleidingen en spetterende proefjes. Dit mag je niet missen.

© Copyright - Gemini College Ridderkerk - Ontwikkeling door ROB Reclame
error: Uit privacy overwegingen is de content van deze website beveiligd