• Profiel PIE

Produceren, Installeren en Energie

Maak de wereld van morgen met het profielvak Produceren, Installeren en Energie

In het tweede leerjaar wordt vanaf het begin van het schooljaar tot de kerstvakantie een startperiode doorlopen, waarin je gericht kennis gaan maken met de algemene vaardigheden en beroepsvaardigheden, die behoren tot de bouwtechnische, installektrotechnische-, en metaaltechnische beroepen. Na de kerstvakantie volgen de POP-gesprekken (Persoonlijk Ontwikkelings Plan), waarbij je een definitieve keuze gaat maken voor het bouw gerelateerde BWI (Bouwen Wonen Interieur) of voor het installektro en metaal gerelateerde PIE (Produceren Installeren Energie).

Kies je voor het profielvak PIE dan kun je in de toekomst heel veel kanten op. Zo kun je o.a. elektromonteur, werkvoorbereider, onderhoudsmonteur of machinist wegenbouw worden. Meer informatie over het profielvak produceren, installeren en energie is ook in onderstaande video te vinden.

Deze video is geproduceerd voor vmbo-scholen in de regio Haaglanden. Organisatie: Spirit4you

Snelmenu

Wat wil jij worden?

Met het profielvak Produceren, Installeren en Energie kun jij later op veel plekken aan de slag. Afhankelijk van je ambities en je keuzevakken kun jij zo de baan vinden die bij jou past.

Ontdek de voorgeschreven modules en de keuzevakken

• Voorgeschreven modules:
    • Ontwerpen en maken
    • Bewerken en verbinden van materialen
    • Besturen en automatiseren
    • Installeren en monteren
  • Keuzevakken:
    • Plaat en constructiewerk
    • Praktisch booglassen
    • Werktuigkundig en elektrotechnisch onderhoud
    • Woon- en kantoortechnologie
    • Drinkwater en sanitair
    • Koudetechniek

Op het Vakcollege dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken. Heb jij een nieuwsgierig trekje en hou je van het werken in de praktijk? Kom dan naar een van onze kennismakingsdagen.

Informatiemarkt
November 2019 – Exacte datum volgt

Open Avond
November 2019 – Exacte datum volgt

Open Huis
Januari 2020 – Exacte datum volgt

Meeloopmiddag
Februari 2020 – Exacte datum volgt

Gemini mavo-havo-vwo:

Ook kunt u bellen voor een afspraak via telefoonnummer (0180) 48 69 99.