• Profiel DP

Dienstverlening en Producten

KOM JOUW TALENT ONTDEKKEN BIJ HET PROFIELVAK DIENSTEN EN PRODUCTEN

Volg je de Gemengde Leerweg (GL) en wil je je breed oriënteren op de vele beroepenwerelden, arbeidsgebieden en soorten werk? Dan is het profielvak Dienstverlening en Producten iets voor jou! Dit profielvak leidt tot een versterking van de “definitieve” studie- en beroepskeuze.

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met reële praktijkopdrachten, bij voorkeur afkomstig van externe opdrachtgevers. Het is uitdagend onderwijs voor zowel jongens als meisjes om zich breed te oriënteren en te ontwikkelen en vormt een goede basis voor instromen in het MBO.

Als je kiest voor Dienstverlening en Producten betekent dit dat je onderwijs volgt dat gericht is op betekenisvolle opdrachten in een uitdagende leeromgeving. Je leert zowel binnen als buiten de school en je leert algemene- en beroepsvoorbereidende vaardigheden aan, waarbij het loopbaanperspectief centraal staat.

Deze video is geproduceerd voor vmbo-scholen in de regio Haaglanden. Organisatie: Spirit4you

Snelmenu

Wat wil jij worden?

Met het profielvak Dienstverlening en Producten kun jij later op veel plekken aan de slag. Afhankelijk van je keuzevakken kun jij e.v.t. na een vervolgopleiding de baan vinden die bij jou past.

Ontdek de voorgeschreven modules en de keuzevakken

De voorgeschreven modules:

• Organiseren van een activiteit
  • Multimediale producten maken

De verplichte vakken:

• Ondernemen
  • 2D en 3D-vormgeving en productie

De keuzevakken:

• Robotica
  • Welzijn kind en jongeren
  • Digi-spel
  • Verzorging

Op de Gemini mavo dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken. Nieuwsgierig naar wat onderzoekend onderwijs voor jou kan betekenen? Kom dit dan zelf ontdekken tijdens één van onze kennismakingsmomenten. Onderstaand de data van oktober 2019 tot februari 2020.

♦ Donderdag 31 oktober kennismakingsles groep 8  start 12:30 uur tot 14:45 uur

♦ Woensdag 6 november voorlichtingsavond voor ouders start 19.30 uur (TIP)

♦ Woensdag 13 november scholenmarkt (Gemeentehuis in Ridderkerk) van 19.00 uur tot 21:00 uur (TIP)

♦ Maandag 25 november open avond van 18.30 uur tot 21.00 uur (TIP)

♦ Dinsdag 26 november kennismakingsles groep 8  start 12:30 uur tot 14:45 uur

♦ Dinsdag 14 januari kennismakingsles groep 8  start 12:30 uur tot 14:45 uur

♦ Woensdag 29 januari open huis van 15.00 uur – 20.00 uur (TIP)

♦ Woensdag 19 februari extra informatiemiddag start 14.30 uur

dhr. Jürgen van Sichem (jurgen.van.sichem@ozhw.nl)

Gemini havo-vwo:

Ook kunt u bellen voor een afspraak via telefoonnummer (0180) 48 69 99.