Het Gemini College organiseert High Tea voor ouderen uit de buurt

Afgelopen maand hebben de tweede klassers van het Vakcollege Zorg & Welzijn hard gewerkt aan een fantastisch project om de ouderen in de buurt kennis te laten maken met het Gemini College Ridderkerk. Het project, een High Tea met loterij voor ouderen uit de buurt, is met veel enthousiasme door de leerlingen neergezet en heeft met een volle gastenlijst geresulteerd in een groot succes.

Allereerst zijn de leerlingen aan de slag gegaan met het ontwerpen van een receptenboek vol heerlijke High Tea recepten. Om de hapjes leuk te kunnen presenteren, hebben de leerlingen zelf etagères gemaakt van oude borden en kopjes.

Lef hebben de leerlingen ook, zij zijn naar het Dillenburgplein gegaan om onder de diverse ondernemers op zoek te gaan naar sponsoren voor de high tea.

Daarna werd het tijd om de ouderen uit de buurt te benaderen. Hiervoor zijn een aantal leerlingen in groepjes op pad gegaan om de ouderen uit te nodigen. Dit hebben ze huis aan huis gedaan en ze hebben ouderen op straat aangesproken.

Op de dag zelf is iedereen met veel enthousiasme aan de slag gegaan om de gasten met een onvergetelijke High Tea te verwennen. De uitgenodigde ouderen hebben met volle teugen genoten en waren erg dankbaar voor de goede zorgen en de vele cadeaus van de loterij. Op deze manier hebben de ouderen kennis kunnen maken met het Gemini College en hebben de leerlingen kennis kunnen maken met de ouderen uit de buurt. Een groot succes wat voor herhaling vatbaar is. Bekijk hier ons fotoalbum en hou onze website goed in de gaten.