• Gemini rondleidingen

Tijdens onze persoonlijke rondleidingen geven wij u meer informatie en kunt u extra vragen stellen

Ontdek meer tijdens de persoonlijke rondleidingen op het Gemini College Ridderkerk

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan info@geminicollege.nl

Heeft u onze Open Avond of inloopmiddag gemist, had u toch nog wat vragen of was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Speciaal voor u hebben we nog een aantal persoonlijke rondleidingen. Tijdens deze rondleidingen geven wij u alle informatie die u heeft gemist. U ziet de docenten en leerlingen aan het werk en onze begeleiders staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We vertellen u dan graag meer over het Flexrooster, de 2-jarige brugperiode en de VWO+ klas. Na de rondleiding heeft u zo alle informatie om samen met uw kind de juiste keuze te kunnen maken. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst helpen bij het invullen van de aanmeldformulieren. U heeft dan alleen een geldig ID nodig en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant (voor meer informatie kunt u terecht bij uw basisschool)

Op het Gemini College dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw mogelijkheden te verkennen en je talenten te ontdekken. De aanmeldperiode voor het schooljaar 2021-2022 is inmiddels voorbij. Maar wil jij graag weten wat onderzoekend onderwijs voor jou kan betekenen? Kom dit dan in het nieuwe schooljaar zelf ontdekken tijdens één van de kennismakingsmomenten.