• Gemini Rondleidingen

Tijdens onze persoonlijke rondleidingen geven wij u meer informatie en kunt u extra vragen stellen

Ontdek meer tijdens de persoonlijke rondleidingen op het Gemini College Ridderkerk

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Hanneke Pooters, hanneke.pooters@ozhw.nl

Heeft u onze Open Avond of inloopmiddag gemist, had u toch nog wat vragen of was u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Speciaal voor u hebben we nog een aantal persoonlijke rondleidingen. Tijdens deze rondleidingen geven wij u alle informatie die u heeft gemist. U ziet de docenten en leerlingen aan het werk en onze begeleiders staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We vertellen u dan graag meer over de 2-jarige brugperiode, de VWO klas en het flexrooster. Na de rondleiding heeft u zo alle informatie om samen met uw kind de juiste keuze te kunnen maken. Daarnaast kunnen wij u indien gewenst helpen bij het invullen van de aanmeldformulieren. U heeft dan alleen een geldig ID nodig en het formulier met de unieke code om het onderwijskundig rapport en het schooladvies op te halen in OnderwijsTransparant (voor meer informatie kunt u terecht bij uw basisschool)

De persoonlijke rondleidingen vinden in 2019 weer plaats in maart. Houd u onze website in de gaten voor de actuele dagen en tijden.