• Aanmeldingsmomenten

Wij helpen u graag bij het invullen van de formulieren

De aanmeldingsmomenten van Gemini College Ridderkerk

Bent u op de informatiemiddag geweest of heeft uw kind deelgenomen aan de kennismakingslesjes en kiest u voor het Gemini College Ridderkerk? Dan heeft u de mogelijkheid om uw kind in de periode van 1 t/m 19 maart dagelijks aan te melden. Heeft u nog wat vragen of wilt u graag samen met uw kind nog even persoonlijk kennis komen maken? Dan zien we u graag op een van onze speciale aanmeldingsmomenten zoals aangegeven in onderstaande kalender. De aanmeldingsmomenten worden gehouden in maart. Vergeet niet uw aanmeldingspakket mee te nemen. Klik hier voor de lijst van benodigdheden.

Aanmeldingsmomenten

DI 2 MRT

Dinsdag 2 maart AANMELDINGSMOMENT

Van 15:00 uur tot 20:00 uur ♦ Vrije inloop

Om uw kind aan te melden voor onze school zijn er speciale inschrijfmomenten georganiseerd. Na binnenkomst nemen we met u de formulieren door en kunnen we uw kind gezamenlijk inschrijven. De medewerkers kunnen u helpen met de eventuele vragen en samen zorgen we ervoor dat de aanmelding compleet is.

WO 3 MRT

Woensdag 3 maart AANMELDINGSMOMENT

Van 15:00 uur tot 20:00 uur ♦ Vrije inloop

DO 4 MRT

Donderdag 4 maart AANMELDINGSMOMENT

WO 10 MRT

Woensdag 10 maart AANMELDINGSMOMENT

WO 17 MRT

Woensdag 17 maart AANMELDINGSMOMENT

VR 19 MRT

Vrijdag 19 maart AANMELDINGSMOMENT

Ontdek de pluspunten van het Gemini College

• Diverse opleidingen/niveaus mogelijk: vwo, havo, mavo (= Theoretische Leerweg en Gemengde Leerweg met het profiel Dienstverlening en Producten + eventueel doorstroom naar havo) en Vakcollege (vmbo basis en kader) met de profielen Bouwen Wonen en Interieur; Produceren Installeren en Energie; Zorg en Welzijn en Economie en Ondernemen.
    • Een aparte vwo-klas met vakken als Spaans, Klassieke Culturele Vorming en filosofie
    • Hoog slagingspercentage met een gemiddelde van 93% (in 2020 ondanks Corona zelfs 99%)
    • Een Flexrooster waarbij het ontdekken en ontplooien van de talenten van uw kind centraal staan. Onderwijs op maat.
    • Maatschappelijke betrokkenheid met pijlers als: Veiligheid, Gezondheid, Burgerschap en Talentontwikkeling
    • Warme overdracht van de basisschool naar het Voortgezet Onderwijs door samenwerking met onze partnerscholen en lessen op de eigen afdeling
    • Uitgebreide begeleiding en ondersteuning

Een eigen chromebook

Iedereen heeft op basis van een huur- of koopovereenkomst een Chromebook. Hiermee heeft uw kind thuis en op school toegang tot het leerplatform waar hij/zij onder andere leermiddelen, opdrachten, huiswerk, lesroosters en cijfers kan vinden. Ook kunnen ze e-mailen met de docenten en klasgenoten en werkstukken en opdrachten digitaal inleveren. Op deze manier blijft de schooldag zo afwisselend en zo leuk mogelijk en werken ze altijd met actuele informatie!

Heeft u nog vragen? U kunt altijd samen met uw kind een afspraak maken met de directeur of de afdelingsmanager van de opleiding.