Gastles Elektrotechniek op de Botter

Op dinsdagochtend 16 januari hebben José Prol Pato en Hans Fleischhauer bij De Botter voor de kinderen van groep 7 een gastles elektrotechniek gegeven.

Hierbij hebben ze over techniek in het leslokaal gesproken en hebben de kinderen iets over het beroep van hun ouders verteld. Daarna werd er uitleg gegeven over het concentratie spiraal. Een leuk werkstuk waar allerlei draden verbonden werden met een batterijhouder en een lampje. Aansluitingen maken, schroeven vastzetten, oogjes maken – kortom, de kinderen hadden het er maar druk mee.  Juf Marjolein en juf Stephanie deden al even hard mee. Het was een geslaagde ochtend.

 Dinsdagochtend 23 januari gaan José Prol Pato en Gerben Sterk naar De Bosweide voor een gastles elektrotechniek. En dinsdag 6 februari wordt door José Prol Pato en Hans Fleischhauer een gastles elektrotechniek gegeven voor de kinderen van groep 7 van de Leeronderneming. Voor de kinderen van groep 8 van de Leeronderneming wordt een workshop gegeven onder leiding van Egbert van Buren en Gerben Sterk, waar een houten kaarsenhouder wordt gemaakt.