gemini college haalt 6500 euro op voor KIKA

Actiedag Gemini College voor KIKA Opbrengst 6500 euro

Vrijdag 15 februari heeft het Gemini College een dag georganiseerd in het kader van het Goede Doel.

De leerlingen hadden aangegeven welk goede doel zij wilden steunen. De keuze was gevallen op KIKA. Een aantal enthousiaste docenten heeft vervolgens samen met de leerlingen een activiteitenlijst opgesteld  waarvoor de leerlingen zich konden laten sponsoren.

Vanaf 12.00 uur waren er tal van activiteiten waarbij de leerlingen zich konden uitleven met als opbrengst een leuk bedrag voor KIKA. De leerlingen konden genieten van zelfgemaakte gerechten zoals belegde Surinaamse broodjes, boterkoekjes, cupcakes, appeltaart en broodjes Shoarma.

Zumba, eieren gooien en MMA

Dat kinderen sportief zijn bleek wel uit de animo voor de verschillende sportonderdelen. Vooral basketbal en voetbal waren populair, maar ook de minder bekende onderdelen als Zumba, eieren gooien en MMA waren erg in trek. Uiteraard zorgden ook de sponsorloop en het baantjes zwemmen in de Fakkel voor een flink bedrag in de KIKA-pot. De afdeling Zorg & Welzijn heeft een lunch verzorgd voor ouders die zich hadden aangemeld.

Al met al was het een erg leuke dag en is deze dag met dank aan de leerlingen, ouders, familieleden en een aantal lokale bedrijven een groot succes geworden. Aan het einde van de vrijdagmiddag stond de teller op € 6.500,- Waarschijnlijk loopt het bedrag nog verder op tot ca. € 7.000,-.

De leerlingen van het Gemini College hebben zich van hun allerbeste kant laten zien en mogen erg trots zijn op dit prachtige resultaat.

Digitaal staat de actie nog open tot vrijdag 22 februari a.s.

https://www.actievoorkika.nl/gemini-college-ridderkerk-goedendoelendag

Sponsoren:

De volgende Ridderkerkse bedrijven hebben belangeloos meegewerkt: Dirk van der Broek, Van der Valk Hotel, Sport & Welzijn, Dent2Dent, Autospeciaalzaak Haga B.V., Zwem & Polo vereniging Poseidon ’56, Masha cafe & restaurant, cafe ‘van ouds’ Havenzicht, Atlas Interior, Forman Zumba en  degoedkoopstewebspecialist.nl.